Καλωσήλθατε στο δικτυακό τόπο του συγγραφέα Γιάννη Κάππου
Books

Άλλα βιβλία πληροφορικής

Άλλα βιβλία μου που σχετίζονται με θέματα πληροφορικής είναι τα εξής:

h-y-apla
Εξαντλήθηκε

ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, Μια παρουσίαση με απλά λόγια

Είναι το πρώτο – πρώτο μου βιβλίο. Από εκεί άρχισα. Σήμερα κυκλοφορεί η 2η Έκδοση (στην οποία έχω συνεργαστεί με το φίλο Ροβέρτο Γ. Γερασάκη). Είναι ένα εισαγωγικό βιβλίο στους υπολογιστές, παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές τους με πολύ απλά λόγια. Απευθύνεται, κυρίως, σε όσους δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση με το αντικείμενο. Είναι ιδανικό για όσους παρακολουθούν σεμινάρια της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

internet-apla
Εξαντλήθηκε

Το INTERNET με απλά λόγια

Παρουσιάζει τις αρχές του Internet, ξεκινώντας από την εγκατάσταση των βασι­κών στοιχείων που απαιτούνται για τη σύνδεση στο Internet και καταλήγοντας σε πρακτικές εφαρμογές του Διαδικτύου. Είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε ευρύ κοινό και ειδικά σε όσους θέλουν να έχουν άμεσα αποτελέσματα. Τελευταία κυκλοφόρησε η ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ του βιβλίου, η οποία κάλυπτε μέχρι και την έκδοση 6 του Internet Explorer.

internet-apla-grig
Παραγγελία

Το INTERNET με απλά λόγια

Είναι η συνέχεια της προηγούμενης σειράς γραμμένη για ελεύθερο λογισμικό και καλύπτοντας και τη λογική των δικτυακών τόπων κοινωνικής δικτύωσης.

h-y-tourismos
Παραγγελία

Εφαρμογές των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στον τουρισμό

Παρουσιάζει τις εφαρμογές που έχουν οι υπολογιστές στον τουρισμό. Εγκρίθηκε και αγοράστηκε από το Υπουργείο Παιδείας για να διανεμηθεί στις ειδικότητες των ΤΕΕ που ασχολούνται με τα τουριστικά επαγγέλματα για τη σχολική χρονιά 2002-03. Απευθύνεται σε όσους διδάσκουν σε συναφείς ειδικότητες των Τ.Ε.Ε.

access2002
Παραγγελία

Δουλέψτε με τις Βάσεις Δεδομένων και τη Microsoft Access 2002

Με παραδείγματα από την καθημερινή πραγματικότητα αναπτύσσει βήμα προς βήμα και με αναλυτικά παραδείγματα τη θεωρία των Βάσεων Δεδομένων και τις λειτουργίες της Microsoft Access 2002 (καλύπτοντας ταυτόχρονα και την έκδοση 2000).

Στο τέλος δίνεται, σαν παράδειγμα, μία ολοκληρωμένη εφαρμογή για έκδοση κοινοχρήστων δαπανών σε πολυκατοικίες.

Τοβιβλίο αυτό έχει εκδοθεί με τις εκδόσεις Τζιόλα.

word
Παραγγελία

Δημιουργήστε αποδοτικά με το Microsoft Word

Μετρώντας τα βιβλία που έχω συγγράψει από το 1994, διαπίστωσα ότι είναι αρκετός ο αριθμός τους (πάνω από 50) και επίσης διαπίστωσα ότι σχεδόν όλα (εκτός των δύο πρώτων) πέρασαν από τα χέρια μου από το στήσιμό τους, τη συγγραφή τους, την πληκτρολόγησή τους, μέχρι και την τελική τους μορφή, χωρίς την παρέμβαση των παραγόντων των δύο εκδοτικών οίκων που έχω συνεργαστεί μέχρι τώρα.

Μετά από 20 χρόνια συγγραφικής παρουσίας στο χώρο του βιβλίου της πληροφορικής αποφάσισα να καταθέσω αυτή την πείρα με το βιβλίο αυτό.

Τοβιβλίο αυτό έχει εκδοθεί με τις εκδόσεις iCON.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

For office products and services in your area such as getting a card machine for small businesses you can use quotehunt to find you the best suppliers and save.

Μάιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Examples of the book